HTML

Idő & dátum

Friss topikok

...

2010.04.18. 19:34 Vicuska28

Otthonától 1300 km-re találtak meg egy macskát

 

A képen látható macska nyolc hónappal ezelőtt tűnt el Új-Mexikó Albuquerque városából, és az 1300 km távolságra levő Chicagóban került elő.

Robin Alex, a macska tulajdonosa az NGO-val (nem önkormányzati szervezettel) New Orleansbe utazott, és ez idő alatt barátai gondoskodtak a cicáról.

Robin Alexet a hét elején értesítették, hogy a macskát, hála a bőre alatt rejlő chipnek, chicagói állatvédők találták meg. Azt nem tudni, hogy miképpen jutott el a macska Chicagóba.

Charles gazdája elmondta, nincs elég pénze a repülőre, ami visszahozná kis kedvencét. Lucien Sims, aki ugyanabban a városban él, meghatódott a macska történetén, és felajánlotta, hogy a jövő héten visszahozza az állatot otthonába, amikor Chicagóba utazik egy esküvőre.

 

Szólj hozzá!

Címkék: érdekes macska háziállatok


A bejegyzés trackback címe:

https://napiallatsagok.blog.hu/api/trackback/id/tr461932310

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása