HTML

Idő & dátum

Friss topikok

...

2010.04.19. 15:38 Vicuska28

Festőművész beluga bálna

 

A "Qingdao Polar Ocean World" beluga bálnája óriási sikert ért el a művészi világban, miután ecsettel a szájában megfestett néhány képet.

A vízi park gondozói azt mondják, hogy minden akkor kezdődött, amikor Xiao Qiang felvett egy ecsetet, amit az egyik látogató felejtett ott, és elkezdett vele játszani. Most ez a hét éves bálna képeket fest, melyekért a rajongók hajlandóak ezer fontot is fizetni.

- Az elejétől kezdve nagy érdeklődést mutatott a festés iránt, így most már csak adunk neki egy ecsetet, és megtartjuk a papírt még ő a szájával fest - mondta Zhang Yong, az állat trénere.

A szakértők szerint más bálnafajokkal ellentétben a beluga bálnáknak lágy szövetek vannak a szájuk körül, ezért könnyebben irányítják festés közben az ecsetet.

- Élvezi, amit csinál. A fej fordítása festés közben teljesen természetes mozgás ezeknél a bálnáknál. Természetes környezetben is ezt csinálják, amikor megtisztítják az ennivalójukat a homoktól. Ők okosabbak, mint a többi bálna, ez az egy pedig kimondottan szeret viccelődni gondozóival. Néha szándékosan őket festi össze a papír helyett - tette hozzá Zhang Yong.

 

Szólj hozzá!

Címkék: tehetséges beluga bálna


A bejegyzés trackback címe:

https://napiallatsagok.blog.hu/api/trackback/id/tr621934538

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása