HTML

Idő & dátum

Friss topikok

...

2010.04.22. 20:04 Vicuska28

Egy kínai állatkertben lovagolni lehet a tigriseken

 

Több kritikát kapott az állatvédőktől egy kínai állatkert, mert megengedi a látogatóknak, hogy simogassák, és "meglovagolják" a tigriseket.

Wenzhou állatkertjében a látogatók tigris háton pózolhatnak a fényképezéshez, írja a Wenzhou Metropolis News.

Ennek az állatkertnek van egy napi 20 perces műsorszáma a nagymacskákkal, miközben a látogatók közvetlen közelről megfigyelhetik őket, simogathatják, és fényképezkedhetnek velük.

Három őr vigyáz a tigrisekre, a negyedik pedig fényképeket készít, melyek ára 30 jüan (kevesebb, mint 3 font). Az állatkert gondozói azt mondják, hogy ez az egész dolog teljesen biztonságos, mert a tigrisek háziasítva vannak, a körmeik, és a fogaik le vannak reszelve.

Azonban az egyik turista, Lao Shibo rendkívül veszélyesnek minősítette ezt a műsort, és állattal szembeni visszaélésnek nevezte. Az állatkert szóvivője azt mondja, hogy a műsort a tigrisekkel egy állatokkal foglalkozó csapat csinálja, akik nem tagjai az állatkertnek, csupán bérelik a helyet.

Szólj hozzá!

Címkék: állatkert veszélyes tigris


A bejegyzés trackback címe:

https://napiallatsagok.blog.hu/api/trackback/id/tr151943472

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása