HTML

Idő & dátum

Friss topikok

...

2010.06.10. 22:18 Vicuska28

Megint megválasszák a világ legrondább kutyáját

A világ legrondább kutyájának, Miss Ellienek, a kínai meztelen kutyának a halála arra motiválta a kutya tulajdonosokat Nagy-Britanniában, hogy egy újabb versenyt indítsanak a nem különösen attraktív kutya címért.

Sokan arra a következtetésre jutottak, hogy a 17 évesen elpusztult Miss Ellie helyére ideje méltó utódnak kerülnie, ezért elkezdték beküldözgetni a The Sun napilapnak kedvenceik fényképeit. Az egyik potenciálisan legrondább kutya a világon a 6 éves Mugly, megint egy kínai meztelen kutya, akit gazdája, Bev Nicholson javasolt Miss Ellie utódjának.

A jelöltek között van francia bulldog is, Frank, akinek ugyanúgy, mint a fehér szukának, Sonjának, a szemfogai megakadályozzák abban, hogy a száját becsukja. "El vagyunk látva esélyes jelöltekkel, valóban nehéz eldönteni, hogy ki legyen a győztes", írja a The Sun.

 

 

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: kutya háziállatok legcsúnyább


A bejegyzés trackback címe:

https://napiallatsagok.blog.hu/api/trackback/id/tr252072821

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása