HTML

Idő & dátum

Friss topikok

...

2010.05.07. 18:03 Vicuska28

Prágában elkezdődött a kutya filmfesztivál

Prágában a népszerű Aero moziban elkezdődött a kutya filmfesztivál, ahova szívesen várják a kutyákat, és gazdikat, ám, hogy a négylábúak ne unjanak rá a filmnézésre, akváriumban úszkáló aranyhalakkal szórakoztatják őket.

A négynapos fesztiválon, május 6-tól 9-ig a repertoáron szerepel minden létezhető rajzfilm, és hollywoodi film, amiben kutya, vagy legalább farkas szerepel, mint a hét oszkár díjas Farkasokkal táncoló, Kevin Costner főszereplésével.

Az elkövetkező hétvégén az esti vetítések a híres kutya hősök filmjeinek, és sorozatainak vannak szentelve, mint a Lassie, és az osztrák Rex felügyelő, végül a fesztivál horrorral, a Farkasemberrel ér véget.

A kutyák ellentétben gazdáikkal nem fizetnek jegyet, és a szervezők tettek róla, hogy a túl erős hangok ne károsítják a kutyák érzékeny hallását. Az erős hangok főleg a multiplex mozikra vonatkoznak, ami miatt gyakran panaszkodnak is az emberek, ezért a kutya fesztiválon minden csendesebben zajlik majd.

 

Szólj hozzá!

Címkék: kutya háziállatok


A bejegyzés trackback címe:

https://napiallatsagok.blog.hu/api/trackback/id/tr951982230

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása