HTML

Idő & dátum

Friss topikok

...

2010.05.14. 21:25 Vicuska28

Kanos kenguru rémisztgeti a nőket Ausztráliában

Egy ausztrál városban a rendőrség  kénytelen volt beavatkozni egy szokatlan helyzetbe, miután több nő panaszkodott, hogy egy rámenős udvarló zaklatja őket.

Pontosabban, egy kanos kenguru megpróbált elcsábítani néhány nőt Honeymoon Ranges-en, Tennant Creek közelében. Folyamatosan körülöttük ólálkodott míg azok az utcán sétáltak.

- Nem volt kétséges, hogy mire készül a pimasz - mondta az egyik megtámadott nő, hozzátéve, hogy a nagy állat elég ijesztőnek tűnt.

Az egyik nő elmesélte, hogy többször is ráordított a kengurura, melyen látszott, hogy férfi büszkesége teljesen éber, de az továbbra is figyelte őt, és csak akkor inalt el, amikor más emberek is megjelentek. Számos panasz után a rendőrség vette a kezébe az ügyet, és megígérte, hogy gondoskodnak az állatról.

 

Szólj hozzá!

Címkék: kenguru kanos támadás


A bejegyzés trackback címe:

https://napiallatsagok.blog.hu/api/trackback/id/tr262003807

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása