HTML

Idő & dátum

Friss topikok

...

2010.05.14. 20:18 Vicuska28

Kiengedték az előzetes letartóztatásból, hogy gondját viselje a kutyájának

Nagy-Britanniában egy bűnöző testi sértés miatt előzetes letartóztatásba került, de mivel nagyon aggódott kutyája miatt, óvadék ellenében kiengedték.

Stoke-on-Trent helység bírósága egyetértett abban, hogy kiengedjék Daniel Reaney-t (31), aki három szabadnapot kért, mert aggódott bullterriere miatt.

- Találnom kellett valakit, aki gondoskodik róla, és még el kell intéznem néhány dolgot. Tudom, hogy egy nap biztosan börtönbe kerülök - mondta Reaney.

Minden várakozással ellentétben, a bíró engedélyezte a fogvatartottnak, hogy gondoskodjon a kutyájáról, és kiengedte, azzal a feltétellel, hogy egyenesen a börtönbe kerül, hogyha nem jelenik meg pontosan a kijelölt napon a bíróságon.

A brit média szerint Daniel Reaney időközben elvégezte a szükséges lépéseket a kutya ellátását illetően távolléte alatt, és háláját fejezte ki, hogy a bíróság megértő volt.

 

Szólj hozzá!

Címkék: kutya bullterrier háziállatok


A bejegyzés trackback címe:

https://napiallatsagok.blog.hu/api/trackback/id/tr102003685

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása