HTML

Idő & dátum

Friss topikok

...

2010.05.22. 20:17 Vicuska28

Kutyája navigálja a taxisofőrt

Egy lengyel taxisofőr elhatározta, hogy kikapcsolja autójában GPS nyomkövető rendszerét, mert rájött, hogy kutyája révén könnyedén eljuthat A pontból B pontba. Andrzej Szymcakowi (65) Lodz városából azt állítja, hogy kétéves Bobo nevű kutyája már kölyök kora óta segédkezik az autóvezetésben.

A sofőr azt mondja, hogy yorkshire terrierje ismer a városban minden létező utat, és mellékutat, és minden alkalommal ugatással utasítja őt, amikor az ügyfél bemondja a címet.

"A kutya felemeli a jobb mancsát, amikor jobbra kell fordulnom, és a balt, ha balra, valamint ugatva csóválja a farkát, ha egyenesen kell haladnom" mondja a büszke gazdi. "Ismeri az összes utat, és még a GPS előtt tudatja velem, hogy merre kell mennem".

 

Szólj hozzá!

Címkék: hasznos kutya háziállatok


A bejegyzés trackback címe:

https://napiallatsagok.blog.hu/api/trackback/id/tr32023679

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása