HTML

Idő & dátum

Friss topikok

...

2010.01.03. 19:11 Vicuska28

17 tűzoltó mentett ki egy kutyát a befagyott tóból

Ha véletlenül olyan katasztrófa történne, hogy valaki belesik a fagyos tó vizébe, valószínűleg megelégedne egy mentő kötéllel és egy takaróval, ami majd felmelegíti. Esetleg elfogadna egy csésze teát, ha megkínálják, persze ezt már egyáltalán nem várná el. Hát akkor képzeljék el annak a cocker spaniel kutyának az örömét, melyet a héten mentett ki 17 tűzoltó Skócia egyik befagyott tavából Kilmarnock közelében. 


A Matt nevezetű kutya szomszédjával sétálgatott, amikor át akart szaladni a tavon és a vékony jég beszakadt alatta. Még a rémült 8 éves kutya küzdött, hogy kijusson a vízből, addig a tűzoltók a riasztás után rögtön a helyszínre siettek.
A kutyát az általa vágott lék csapdába ejtette. A tűzoltók speciális berendezésekkel és egy hosszú létrával kiemelték a reszkető kutyát, majd elvitték az állatorvoshoz, ahol megszárították és felmelegítették.


Pillanatnyilag a kutya jó állapotban van és gazdája Sheila Johnston (78) köszönetét fejezte ki a 17 tűzoltónak.
 


 

Szólj hozzá!

Címkék: kutya állatmentés háziállatok


A bejegyzés trackback címe:

https://napiallatsagok.blog.hu/api/trackback/id/tr551642733

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása