HTML

Idő & dátum

Friss topikok

...

2010.01.29. 22:33 Vicuska28

Fogorvos járt Pablo Escobar vízilovánál

A víziló szája elérheti az 1,2 méteres szélességet, a fogai megnőhetnek 90 centisre és naponta elfogyaszt 70 kg táplálékot. Pont ezért fontos ennek a hatalmas állatnak a fogorvosi ellátás egészsége és kinézete szempontjából is.

  Orion, a víziló Hacienda Napoles-ban, a néhai kolumbiai drogbáró Pablo Escobar farmján született. Most a Santa Fe állatkertben él Medellin-ben. Új otthonában egy fogorvos látogatta meg. Az állat hatalmas termete ellenére egyszer sem lázadt a fogorvosi kezelés ellen, türelmesen végighallgatta az orvos utasításait.

Orion előző otthonában többféle állattal élt együtt, melyeket Pablo imádott. A drogbáró állatkertjében élő állatok más-más kontinensről származtak. Éltek benne zsiráfok, elefántok, kenguruk, struccok, pónik, antilopok, egzotikus madarak, és ott élt Orion anyja is.



 

Szólj hozzá!

Címkék: víziló állatgyógyítás


A bejegyzés trackback címe:

https://napiallatsagok.blog.hu/api/trackback/id/tr31713699

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása