HTML

Idő & dátum

Friss topikok

...

2010.01.29. 17:56 Vicuska28

Keresik a tyúkot ölelgető férfit New York-ban

A New York-i közlekedési hivatal a forgalmas városban keresi azt az embert, aki egy videó felvételen élő tyúkot ölelget és puszilgat a metróban. - adta hírül a Washington Post.

Charles Seaton, a hivatal szóvivője elmondása szerint jelenleg azt vizsgálják, hogy 6-os metrón történő incidens tréfa volt-e, majd hozzátette, hogy az utasok közül senki sem tett feljelentést.

A You Tube-ra feltett videón egy férfi látható, aki fekszik a metró padlóján és közben simogat és ölelget egy tyúkot. Még egyesek idióta mókának vették az egész jelenetet, addig mások inkább átmentek a következő kocsiba. Az egyik szemtanú a helyi Gothamist blogba (ahova belinkelték a You Tube-on található videót) azt írta, hogy az ember nem vett tudomást környezetéről és a körülötte levőkről.

Az állatokat tilos a metróba bevinni, kivéve ha ketrecben vannak vagy ha tulajdonosa hivatalos engedéllyel rendelkezik.-mondta Seaton.

 

 

1 komment

Címkék: tyúk madarak megdöbbentő


A bejegyzés trackback címe:

https://napiallatsagok.blog.hu/api/trackback/id/tr991713089

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása