HTML

Idő & dátum

Friss topikok

...

2010.01.30. 23:15 Vicuska28

13 állatot ölt meg egy kóborkutya-falka a szófiai állatkertben

Egy kóborkutya-falka átugrotta a szófiai állatkert kerítését és megölt 13 állatot.- jelentette be ma az állatkert igazgatója, Ivan Ivanov. 

A múlt szombaton hat kutya támadta meg az állatokat, valószínűleg az éhezés és a hideg idő ösztönözte őket, mert aznap mínusz 15 fok volt a hőmérséklet.- mondta Ivanov.

A kutyák szétszedtek 5 dámvadat és nyolc muflont. Két dámvad és egy muflon sikeres harcot vívott az életéért. Ők szerencsésen megmenekültek a vérengző kutyáktól még mielőtt az őrök közbeléptek volna. A kutyák szintén elmenekültek. 

Ivanov elmondta, hogy az incidens után a kerítéseket megerősítették, az őrök pedig kaptak fegyvert a nemkívánatos vendégek ellen. 

Szófiának mintegy két millió lakosa van és már évek óta gondot okoznak a kóbor kutyák.
A hatósági tisztviselők azt állítják, hogy a bolgár fővárosban körülbelül 9000 kóbor kutya csatangol és a gazdasági válság óta számuk egyre csak nő.
 

Szólj hozzá!

Címkék: állatkert támadás kóbor kutya


A bejegyzés trackback címe:

https://napiallatsagok.blog.hu/api/trackback/id/tr491715984

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása