HTML

Idő & dátum

Friss topikok

...

2010.02.06. 17:56 Vicuska28

Lelőtte saját papagáját, mert zavarta a tévézésben

Dennis Zeglin amerikai nyugdíjas állampolgár három pisztolylövéssel ölte meg saját papagáját. Ezért 5 év börtönre és 15 000 dollár pénzbírságra számíthat.

A New Jersey állam Morristown városában élő 67 éves férfi éppen a NASCAR autóversenyt nézte, amikor a Mikey, a család 20 éves afrikai szürke papagája nyugtalankodni és vijjogni kezdett. A felbosszantott Zeglin felállt, elővette a pisztolyát és háromszor rálőtt a madárra. A felesége az emeleten tartózkodott és amint meghalotta a lövéseket, azonnal kihívta a rendőrséget. A hatóságok vádat emeltek a férfi ellen állatkínzás és a papagáj megölése miatt. Zeglin-nek most a bíroságon meg kell magyarázni az állat irányába mutatott kegyetlenséget, amiért öt év börtönre is ítélhetik.
A védőügyvéd Stephen Fletcher elmondása szerint a férfinak alkohol problémái vannak.
Tehát az egyetlen amit felhozhat védelme érdekében, hogy részeg volt.

 

 

1 komment

Címkék: papagáj madarak állatkínzás


A bejegyzés trackback címe:

https://napiallatsagok.blog.hu/api/trackback/id/tr551734550

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Inimma 2010.02.14. 20:02:59

Érdekes, bezzeg ha ittasan vezet autót valaki, az súlyosbító tényező.
süti beállítások módosítása