HTML

Idő & dátum

Friss topikok

...

2010.02.11. 22:01 Vicuska28

Hiúz sétált be a 2010. évi téli olimpiai játékok helyszínére

kanadai Whistler Olimpiai Központba, ahol holnaptól a 2010. évi téli olimpiai játékok kezdődnek, besétált egy hiúz. A vadmacska átugrotta a védő kerítést és a sípálya kellős közepén találta magát.

Szerencsére abban az időben a korlátozott látási viszonyok miatt, amit a sűrű köd okozott, nem  volt egyetlen síelő sem a  közelben. A szervezők minden esetre figyelmeztették a síelőket, hogy véletlenül se menjenek ki a sípályára. A síelők nincsenek tisztában azzal, hogy nem a hiúz a legrosszabb, amivel találkozhatnak útközben a lejtőn.

"Ebben az erdőben vannak barna és fekete medvék, valamint prérifarkasok - mondták a helyi önkéntesek, akik ismerik a kanadai vadont.

Nem ez volt az első alkalom, hogy vadállat tévedt a síközpontba. Néhány évvel ezelőtt az olasz Val Gardena lejtőjén a sípályára beszaladt egy szarvas. Az állat nyomon követte  Christian Ghedina teljesítményét, és végigfutotta vele a pálya utolsó szakaszát. Ghedina az esemény tiszteletére egy szarvas logót nyomtatott a blúzára.

 

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: sport szarvas hiúz


A bejegyzés trackback címe:

https://napiallatsagok.blog.hu/api/trackback/id/tr931750745

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása