HTML

Idő & dátum

Friss topikok

...

2010.02.21. 18:20 Vicuska28

A szurikáta puszit adott a zsiráfnak

Alfonso Paz fényképész egy érdekes barátság kezdetét örökítette meg zsiráf és szurikáta között a lisszaboni állatkertben.

A mongúzfélék családjába tartozó kisemlős néhány barátra akart szert tenni a zsiráfok körében, miközben nagyon elcsodálkozott a hatalmas fura lényeken, melyeknek nagyobb volt az orruk, mint az ő feje. Mindez egy cseppet sem ijesztette meg, néhányszor kíváncsian körülszaglászta az egyik zsiráfot, sőt még játszani is megpróbált vele.

Sajnos az igazi barátságból nem lett semmi, mert a szurikáta túlságosan rámenős volt, s ez nem igazán vezetett egyetértéshez.

- Az egyik pillanatban úgy tűnt, hogy a szurikáta megpuszilja a zsiráfot. Azonban ez irritálhatta a nagy magas állatot, mert dühös lett és patájával rugdosódni kezdett, ezzel nyugtalanná téve a többi zsiráf társát is - mondta Paz.

Lehetséges, hogy a zsiráf zavarba jött?!

- Mindenesetre a szurikátának tetszett ez a jelenet, mert eltöltött egy kis időt bámészkodással, mielőtt visszatért volna a saját megszokott területére.

 

Szólj hozzá!

Címkék: érdekes állatkert zsiráf szurikáta fényképek


A bejegyzés trackback címe:

https://napiallatsagok.blog.hu/api/trackback/id/tr891778729

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása