HTML

Idő & dátum

Friss topikok

...

2010.02.28. 21:39 Vicuska28

Bepiszkolódott a kutyája? Mossa ki!

 

A japánoknak ezentúl nem kell aggódniuk, hogy kutyájuk bepiszkolja a kádat vagy a szőnyeget...

Tokió külvárosában található az a kisállat kereskedés, ahol 5 és fél dollárért ki moshassák az emberek házi kedvencüket a célnak megfelelő mosógépben. Ahelyett, hogy kutyájukat állat fodrászhoz vinnék, ahol samponnal megmossák és utána megszárítják, egyszerűen berakják őket a mosógépbe, ami mindezt fél óra alatt megtudja csinálni.

Természetesen a gép ellen felháborodásukat fejezték ki az állatvédők. Az ötlet alkotója Naka Honda nem hiszi, hogy a mosógép túl durva lenne, bár saját yorkshire terrierje, Benji nehezen szokott hozzá.

- Benji nagyon ideges lett, amikor elkezdődött a szárítás, de megnyugodott, amint meglátta, hogy ott állok és várok az üveg előtt. - mondta a gazdi.

A "kezelés" a mosógépben 33 percig tart, magába foglalva a samponos mosást, tiszta vízzel való leöblítést és a szárítást.

Az egyik alkalmazott is igazolta a mosógép biztonságát, mégpedig úgy, hogy saját maga ment bele és hagyta, hogy megmossa.

 

Franciaországban Romain Jarry szabadalmaztatta a Dog-O-Matic névre keresztelt mosógépet és nagy sikert aratott vele. Tovább...

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: érdekes kutya háziállatok


A bejegyzés trackback címe:

https://napiallatsagok.blog.hu/api/trackback/id/tr251798327

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása