HTML

Idő & dátum

Friss topikok

...

2010.03.01. 16:51 Vicuska28

Egy hím elefánt 300 000 dolláros kárt okozott a nőstény miatt

 

Az esküvőkön résztvevő elefántok részét képezik az indiai hagyománynak, habár Új-Delhiben nemrég történt egy incidens, ami arra ad okot következtetni, hogy a szaporodás időszakában jobb lenne békén hagyni őket.  

Két politikus gyermekeik esküvőjére három elefántot bérelt, melyek közül az egyik teljesen bebolondult, s közben 300 000 dolláros kárt okozott. - állítja a Thaindian News. A megvadult hím elindult a tüzelő nőstényhez, átszaladt a rémült vendégekkel teli füves területen, majd berontott a parkolóba, ahol kb. 20 autót rongált meg.

Két rendőr, akik szerencsésen megúszták a történteket, elmesélték, hogy a szökevény elefánt párzani próbált a rendőrségi teherautóval. Az elefántot csak hat órával később sikerült elfogni Új-Delhiben, amikor altatólövedékkel elkábították, az állatnak közben sikerült betörnie egy bevásárló központ üvegét is.

A "Wildlife Trust of India" egyik szakértője kifejtette, hogy az elefánt a „párzási düh” stádiumába került, ami évente egyszer történik meg vele.

 

Szólj hozzá!

Címkék: veszélyes elefánt kanos támadás párzás


A bejegyzés trackback címe:

https://napiallatsagok.blog.hu/api/trackback/id/tr851800151

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása