HTML

Idő & dátum

Friss topikok

...

2010.03.05. 19:00 Vicuska28

Cápát mentett meg egy búvár Floridában

 

Florida partjainál két búvár a tengerfenék kutatásával volt elfoglalva, amikor nem messze tőlük, a mélyben észrevettek egy cápát. John Dickinson és Chip Garber menekülés helyett, bátran odaúsztak az állathoz.

Észrevették, hogy a cápa meglehetősen sovány és erőtlen, mindössze pár méterre voltak tőle,  amikor megállapították, hogy még életben van. Arra lettek figyelmesek, hogy a rémült állat egy rózsaszín frizbivel úszkál a nyaka körül, amitől sem enni, sem pedig lélegezni nem tudott normálisan. Miután a csapdába esett állat odébb úszott, Chip úgy döntött, hogy segít neki. Lassan odaúszott hozzá és megragadta a frizbit, miközben a cápa hadonászott ijedtében. Néhány perc múlva a búvárnak sikerült lehúznia az állat fejéről a játékot és egyedül megmentenie a ,,tengeri szörnyet'' az éhhaláltól és a fulladástól.

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: cápa állatmentés


A bejegyzés trackback címe:

https://napiallatsagok.blog.hu/api/trackback/id/tr141812199

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása