HTML

Idő & dátum

Friss topikok

...

2010.03.12. 22:28 Vicuska28

Elpusztult elefántot rohamoztak meg Zimbabwében az éhezők

 

Megrázó képek Zimbabwe éhező népéről, akik összegyűltek egy elpusztult elefánt körül, hogy jól lakjanak. Még az erősebb gyomrúakat is sokkolta a látvány.

A Gonarezhou Nemzeti Parkban elpusztult egy 70 éves elefánt és békésen feküdt a földön, még észre nem vette egy arra kerékpározó falusi. Tizenöt perc múlva kb. száz ember gyűlt össze minden irányból a dög körül.

Az elkeseredett falusiak machetét, fejszét és kést használtak a elefánt felszabdalásához, és az állat testének szinte minden részét felhasználták - a füleit és lábait is, a csontjait pedig hazavitték levesnek. 24 óra múlva a négy méter magas állatból nem maradt más, mint egy véres folt a porban.

A sokkoló képek szerzője David Chancellor fényképész elmondta, hogy az éhező falusiak a hús egy részét azonnal elfogyasztották, a másik részét pedig elrakták későbbre, mivel az elkövetkező két hétben a környező falvakban ünnepség lesz.

- Olyan éhezést, amely az ország egyes részein uralkodik, a mi önkénteseink sehol máshol nem láttak - mondta Emma Kundishora a Zimbabwei Vöröskereszt tagja. A szervezettől kapott információk szerint, ebben az országban minden negyedik ember éhezik és ezek a képek is bizonyítják a hátborzongató életkörülményeket Mugabe diktatúrája alatt.

 

 

 

 

1 komment

Címkék: elefánt megdöbbentő elpusztult


A bejegyzés trackback címe:

https://napiallatsagok.blog.hu/api/trackback/id/tr851835584

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kelly és a szexi dög 2010.03.14. 19:42:59

Hagyták volna megrohadni? Fenét! Egészségükre!
süti beállítások módosítása