HTML

Idő & dátum

Friss topikok

...

2010.04.01. 22:31 Vicuska28

20 000 dolláros kutyaházat építtetett kedvenceinek

A Los Angeles-i Tammy Kassis (47) kutyáinak 20 000 dollár értékű luxus kutyaházat építtetett udvarában. Darla, a Pomerániai törpespicc, valamint  Chelsea, és Coco a két yorkshire terrier egy kis viktoriánus villában éldegél, ahova be van szerelve a fűtés és a légkondicionálás, fa padlózata, és boltíves mennyezete van, valamint kézzel készített függönyök lógnak az ablakokon. A bejárati ajtó felett egy írás látható: "Itt él a három elkényeztetett kutya".

A házban a kutyáknak saját nappalijuk, és ágyuk van, de pihenhetnek saját udvarukban is, melyet fehér fakerítés vesz körül. Mrs. Kassis házi kedvencei olykor élvezhetik a klasszikus zenét, amihez rádión keresztül jutnak, de gazdijuk azt tervezi, hogy venni fog nekik egy kis plazma TV-t is.

- Imádják nézni az Animal Planetet, az a kedvenc csatornájuk - mondta Kassis.

Tammy, volt biztosítási ügynök azt mondta, hogy ő és a férje elhatározták, hogy megépítik kutyáik számára saját házuk utánzatát. Erre a lépésre akkor szánták rá magukat, amikor egy bagoly majdnem elvitte az egyik kutyát.

- Ezek a kutyák az életem - jelentette ki a büszke gazdi.

Kép 02 (800x520)

Kép 03 (800x570)

Kép 04 (800x522)

 

Szólj hozzá!

Címkék: érdekes kutya állatbarát háziállatok


A bejegyzés trackback címe:

https://napiallatsagok.blog.hu/api/trackback/id/tr721888132

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása