HTML

Idő & dátum

Friss topikok

...

2010.04.15. 17:22 Vicuska28

Átaludta a rablást a pábot őrző kutya

Az álmos keverék kutya már nem őre tovább a pábnak Devonban, mert átaludt egy rablást abban a helyiségben, ahol már 12 éve él.

A "Dartmouth Arms" nevű pábba tolvajok törtek be, és elvittek több liter alkoholt, a flipperből származó bevételt, valamint az önkéntes adományt tartalmazó tálat. Ez idő alatt Taz, az elzászi farkas kutya, és dobermann keverék csendben feküdt az emeleten.

Amikor a tulajdonos Mark Keel (41) másnap reggel kinyitotta az üzletet, volt mit látnia: A páb ki volt fosztva, és kutyája nemcsak aludt, hanem horkolt is.

- Taz egyszerűen nem ébredt fel. Le kellett volna jönnie, ha felébredt volna, akkor lejön - mondta a tulajdonos, aki a kutyát 1998-ban vette, hogy őrizze a pábot.

- Jelenleg 11 éves, ezért már egy kicsit vak, és süket is, amikor fiatalabb volt, felébredt minden neszre. Most riasztót kell felszereltetnünk - mondta Mark.

Szólj hozzá!

Címkék: kutya szokatlan háziállatok


A bejegyzés trackback címe:

https://napiallatsagok.blog.hu/api/trackback/id/tr661924075

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása