HTML

Idő & dátum

Friss topikok

...

2010.04.15. 17:29 Vicuska28

Kígyóval vágta fejbe a motel egyik vendégjét

 

A dél-karolinai rendőrség elmondása szerint letartóztatással ért véget két vendég veszekedése egy motelban, mert az egyik ember fejbe vágta a másikat egy kígyóval.

A 47 éves Jeff Culp, és felesége Nancy saját szobájukban tartózkodtak egy Rock Hill-i motelban, miközben a szomszédos szobából hangos zene hallatszódott át.

Jeff átment a szomszédos szobába, ahol a 29 éves Tony Smith szállt meg, aki azt mondta neki, hogy le fogja halkítani a zenét. A News.com.au. jelentése szerint ez a beszélgetés zökkenőmentesen zajlott.

Azonban, néhány órával később Tony megjelent egy 1,2 méteres pitonnal a nyakában az ajtó előtt, megveregette Jeff vállát, és amikor az megfordult, fejbe vágta a kígyóval. Tony előbb összefogta a kígyó fejét, hogy ne bírja szétnyitni az állkapcsát, áll a rendőrségi jelentésben.

- Nem bírom a kígyókat, halálosan félek tőlük - mondta Jeff Culp, aki azonnal feljelentette Smithet.

A kígyó tulajdonosát letartóztatták, és vádat emeltek ellene támadásért. Jelenleg őrizetben van 11 000 dolláros óvadékkal, de még mielőtt elvitték, a pitont odaadta családjának megőrzésre.

Szólj hozzá!

Címkék: piton hüllők megdöbbentő kígyók


A bejegyzés trackback címe:

https://napiallatsagok.blog.hu/api/trackback/id/tr701924090

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása