HTML

Idő & dátum

Friss topikok

...

2010.04.16. 18:03 Vicuska28

A jegesmedvék új hobbija

Észak-Kanadában a kis jegesmedve éppen délutáni szundikálását töltötte anyjába kapaszkodva, amikor az váratlanul elkezdett zsákmány után futni. A hirtelen ébresztés nem rázta le a kis bocsot, továbbra is szorosan anyjába kapaszkodva lógott.

Linda Drake fényképészt meglepte a kis bocs ereje. "Megdöbbentem, amikor láttam, hogy milyen sokáig kapaszkodik rajta, mintha tépőzár lett volna a lábain. Egyszer sem esett le, csak akkor engedte el az anyját, amikor az újra leült".

Alaszkában Peter Howarth Bristolból egy amerikai csapattal lefényképezett három medvét. Az egyik pillanatban a medvék megindultak feléjük, ezért a megrémült turisták elmenekültek, maguk mögött hagyva saját fényképészeti berendezésüket. Ezek után Howarth szomorúan figyelte, hogy az egyik  medve elviszi drága állványát.

 

Szólj hozzá!

Címkék: érdekes jegesmedve fényképek


A bejegyzés trackback címe:

https://napiallatsagok.blog.hu/api/trackback/id/tr781927400

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása