HTML

Idő & dátum

Friss topikok

...

2010.04.22. 20:06 Vicuska28

Patkányok ették meg a diákok vizsga eredményeit

 

Nepál egyik egyetemén "váratlan komplikációk" léptek fel, mivel a diákok záróvizsga eredményeit megették a patkányok, jelentette be az AFP.

Katmandu legrégebbi, és legnagyobb egyeteme a több száz értékeletlen tesztet átadta a helyi rendőrőrsre, hogy biztonságban legyenek, melyek a diákok szomorúságára vagy éppen örömére egy patkányokkal teli terembe kerültek.

- A vizsgákra két, és fél hónappal ezelőtt került sor. A teszteket biztonságos helyen tároltuk, de néhány nappal ezelőtt kiderült, hogy néhányat közülük megettek a patkányok. Azonnal értesítettük az embereket az egyetemről, de ők csak ma jöttek a maradék tesztért, amikor a hír bekerült az újságba - mondta a helyi ellenőr.

A "The Rising Nepal" újság az egyetemet hanyagsággal vádolja, és arról számolt be, hogy a teszteket öreg, és nedves épületben tartották.

Szólj hozzá!

Címkék: patkány kártevők


A bejegyzés trackback címe:

https://napiallatsagok.blog.hu/api/trackback/id/tr371943489

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása