HTML

Idő & dátum

Friss topikok

...

2010.04.23. 19:56 Vicuska28

Boris Tadić fogadná be Milát, a megcsonkított kutyát

Boris Tadić, Szerbia elnöke annyira szívén viseli a két héttel ezelőtt mind a négy mancsától megfosztott Mila nevű kutyát, hogy arra gondolt, befogadná az állatot.

Az elnök azt tervezi, hogy hamarosan meglátogatja a kutyát. Ez alkalommal szeretné befogadni az állatot... Azonban, mindez azoktól az emberektől függ, akik a kutyát megmentették, és gondoskodtak róla. Ők fogják eldönteni, hogy kihez kerül véglegesen Mila.

Ez a gesztus kellemesen meglepte az összes állatvédőt, elsősorban Sandra Spoját, az “Evropska inicijativa 17" nevű szervezet aktivistáját, aki rátalált a megcsonkított kutyára.

Vlada Antić állatorvos, aki az állatot gyógyította, szintén örömmel fogadta a hírt, míg kollégája Miomir Ranđelović nem tudja elképzelni, hogyan tudna az elnök gondoskodni a kutyáról, akár pár hónapig is.

Dragan Đilas, Belgrád polgármestere kijelentette, hogy a város fogja megvenni a protéziseket a kutyának.

- Beszéltünk a sebészekkel, protéziseket nézegettünk, de ha az operáció véget ér, pár hónapba is beletelik míg megtanul járni... Habár Mila állapota stabil, gyakorlatilag nyomorék, ezért különleges gondoskodást igényel - mondta Ranđelović.

Veran Matić , a B92 RTV fő- és felelős szerkesztője, aki megalapította a Mila alapot, azt mondta, hogy Tadić gesztusával szép üzenetet küldött a társadalom számára.

Egy kutyát megfosztottak mancsaitól Belgrádban

Szólj hozzá!

Címkék: kutya állatkínzás kóbor kutya


A bejegyzés trackback címe:

https://napiallatsagok.blog.hu/api/trackback/id/tr91946391

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása