HTML

Idő & dátum

Friss topikok

...

2010.05.08. 21:28 Vicuska28

A papagájt hazacsábította az alkohol

London déli részén egy Reggie nevű papagáj megszökött az ablakon keresztül, de gazdájának egy kis itallal sikerült  hazacsalogatnia. Hubbell Walker (27), az állat tulajdonosa azt állítja, hogy a madár 24 óráig volt házon kívül, és csak azután tért haza, amikor furfangos módon visszacsalogatta.

Walker ismeri Reggie különös étel, és ital ízlését, ezért egy kis vörösbort, és pár darab pringles csipszet tett ki neki csalinak.

- Nagyon elkeseredtem, amikor rájöttem, hogy Reggie eltűnt. Lehet nagyon erősen is kötődni egy papagájhoz - mondta Habel.

- Nem tudom honnan van ez, de ha meglát egy kis alkoholt, egy pillanat alatt itt terem. Ő valójában egy nagyon egészségtelen papagáj - mondta a tulajdonos, és hozzátette, hogy megkönnyebbült, miután Reggie hazatért.

 

Szólj hozzá!

Címkék: érdekes papagáj madarak háziállatok


A bejegyzés trackback címe:

https://napiallatsagok.blog.hu/api/trackback/id/tr101984664

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása