HTML

Idő & dátum

Friss topikok

...

2010.05.23. 21:59 Vicuska28

Rejtélyes állatot találtak egy kanadai tóban

Kanada Kitchenuhmaykoosib városában (Ontario tartomány) furcsa lényt találtak a Big Traut nevű tóban.

A patkányra hasonlító állat 30 cm hosszú, a testét szőrzet fedi, a farka patkányéra hasonlít, a feje csupasz, és jól láthatóak hatalmas szemfogai.

Az állatról készített képeket a város honlapján tették közzé, melynek mintegy 1200 lakosa van, akik a Kitchenuhmaykoosib Inninuwug törzs leszármazottjai.

Az állatot egy Sem nevezetű kutya húzta ki a vízből, aki gazdáival sétált, két egészségügyi nővérrel, mondta Darryl Sainnawap, a város főembere a Toronto Star című lapnak.

A kutya a tónál szaglászott, majd beugrott a vízbe, és kihúzta a fura teremtményt a sziklákra.

"Úgy néz ki, mint a hód, és a vidra keveréke. Mi is, mint sokan mások próbáljuk kideríteni, hogy mi lehet ez," mondta Sainnawap, hozzátéve, hogy az állat már nem élt, amikor a kutya kihúzta a vízből.

Néhányan azt feltételezik, hogy a lény a mitológiai " omajinaakoos". Akinek a neve azt jelenti, hogy "aki csúnya", hódokkal, és vidrákkal táplálkozik.

"Az öregebbek többször látták már, de az omajinaakoost legalább 40 éve senki sem látta ", mondta az egyik helyi üzlet tulajdonosa.

Amint a furcsa állatról megjelentek a képek, azon nyomban találgatni kezdtek az emberek, hogy mi lehet.

Néhány kriptozoológus úgy véli, hogy az állat a híres "Chupacabra", míg mások szerint az ogopogo, a "kanadai tengeri kígyó" az, mely a Loch Ness-i szörny kanadai megfelelője.

Ami biztos, hogy a tetem már nincs ott, ahol rátaláltak, és senki sem tudja mi lett vele.

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: rejtélyes omajinaakoos


A bejegyzés trackback címe:

https://napiallatsagok.blog.hu/api/trackback/id/tr172026201

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása