HTML

Idő & dátum

Friss topikok

...

2010.05.28. 09:45 Vicuska28

A macska túlélte a mosást a mosógépben

A mindössze négy hónapos fehér perzsa kiscica túlélte a 30 perces mosást, és centrifugálást a mosógépben, ahol gazdája, Lyndsay Rogers véletlenül rátalált.

A rendkívüli esemény Sydney városában történt. A Kimba nevezetű macska tulajdonosai meg voltak döbbenve, amikor a mosás befejeztével, a nedves ruhák között találták házi kedvencüket vizesen, és kissé kábultan.

A tulajdonosok úgy gondolják, hogy a macska mosás előtt lopózott be észrevétlenül a gépbe, szerencsére a vízhőmérséklet alacsonyra volt állítva.  

Az egész történetben a legboldogabb a tulajok kisfia, Brandon volt, aki az állatot azonnal elvitte egy állatorvoshoz, ahol a cica intravénás kezelést kapott, hogy kiheverje a sokkot, valamint a mosószer, és a hideg víz hatásait.

"Igazán meglepő, hogy túlélte, most már a kilenc életéből egy hiányzik" mondta Brandon.

 Visszaemlékezés a 30 perces drámára

Szólj hozzá!

Címkék: macska háziállat gondatlanság


A bejegyzés trackback címe:

https://napiallatsagok.blog.hu/api/trackback/id/tr332037382

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása