HTML

Idő & dátum

Friss topikok

...

2010.02.25. 17:03 Vicuska28

Megölte oktatóját a kardszárnyú delfin

 

Hátborzongató jelenet játszódott le a floridai Sea World vízi vidámparkban. Az egyik kardszárnyú delfin (gyilkos bálna) megragadta oktatóját és a jelenlévők szeme láttára megfojtotta.

Még mindig érthetetlen, hogy az egyik legtapasztaltabb oktató, a negyven éves Dawn Branch a vízben végezte, a Tilikum nevű bálna megragadta és addig úszott vele a víz alatt, még a nő meg nem fulladt.  

Az egyik szemtanú, Victoria Biniak szerint a delfin kiugrott a vízből, magával rántotta az oktatót, és elkezdte dobálni a vízben. A rendőrség viszont azt nyilatkozta, hogy Dawn megcsúszott, és beleesett a medencébe.

A park igazgatóját és az alkalmazottakat sokkolta mindaz ami történt, és nem találnak magyarázatot  az állat viselkedésére.

- A park történetében még soha nem éltünk át ilyet. - mondta a láthatóan feldúlt Dan Brown, a Sea World igazgatója.

Nem ez volt az első alkalom, hogy a 600 kg súlyú Tilikan erőszakos viselkedése halállal végződött.

1999-ben a kanadai Sealand of the Pacific vízi vidámparkban megölt egy férfit, aki zárás után a parkban maradt. 1991-ben mielőtt Tilikan-t Kanadából Orlandóba szállították, megölte fiatal oktatóját két nőstény delfin közrejátszásával.

 
 

Szólj hozzá!

Címkék: gyilkos támadás kardszárnyú delfin


A bejegyzés trackback címe:

https://napiallatsagok.blog.hu/api/trackback/id/tr611790031

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása