HTML

Idő & dátum

Friss topikok

...

2010.02.24. 16:02 Vicuska28

A kutya túlélte a 91 méteres zuhanást

 

Kelet-Sussex megyében a sirályokra vadászó kutyus lezuhant a 91 méter magas sziklaszirtről. Csodával határos módon túlélte, mert sikerült beleugrania a tengerbe. A springer spániel, Poppy miután a Hét nővér szikláról lezuhant, annak köszönheti életben maradását, hogy nagy sebességgel futott a madarak után. A kutyának sikerült annyira elrugaszkodnia a szikláról, hogy elérte a tengert. Miután felbukkant a vízből, kiúszott a partra és várta a megmentőit.  

A hároméves Poppy-t Lia Markwick és Stephen Winslade sétáltatta, szívességet téve ezzel a kutya gazdájának, Lia testvérének Ben-nek.

- Kb. 100 méterre voltunk a szikla peremétől, amikor Poppy meglátta a sirályokat. Általában nagyon engedelmes kutya, de ezúttal nem reagált a hívásunkra és egyszerűen leszaladt a szikláról. - mondta a 29 éves Lia.

A pár felhívta a parti őrséget, akik mentő egységet küldtek a helyszínre. Az egyik életmentő észrevette Poppy-t, ahogy ziláltan ugat a kövek között. A kutyát elvitték az állatorvoshoz, aki megállapította, hogy a tüdeje erősen megsérült, de mostanra már jól van.

Szólj hozzá!

Címkék: kutya spániel állatmentés springer háziállatok


A bejegyzés trackback címe:

https://napiallatsagok.blog.hu/api/trackback/id/tr271786984

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása