HTML

Idő & dátum

Friss topikok

...

2010.03.08. 20:01 Vicuska28

Kate Middleton kutyája lenyelte a Vilmos hercegtől kapott gyöngy fülbevalót

 

A játékos kutya lenyelte Kate Middleton gyöngy fülbevalóit, melyet párjától, Vilmos brit hercegtől kapott ajándékba a 28-ik születésnapjára, állítja a brit Telegraph.

Vilmos herceg egy nagyon drága fülbevalóval ajándékozta meg barátnőjét, ami pár nap múlva szőrén-szálán eltűnt. Kate biztosra vette, hogy a fülbevalókat az ágya melletti éjjeliszekrényen hagyta. Miközben próbálta megkeresni az ékszert, fog nyomokat fedezett fel a bútoron, és ezért Otto-ra, a fekete cocker spániel kutyájára gyanakodott.

- Kate rettenetesen kétségbeesett, miután rájött, hogy Otto megette a fülbevalóit. - mondta egy névtelen forrás a Telegraph-nak.

- Az elkövetkező napokban Kate alig várta, hogy kutyája megszabaduljon a fülbevalóktól, de amikor ez végre megtörtént, az ékszer túlságosan tönkrement ahhoz, hogy újra használni tudja - tette hozzá az a személy, aki névtelen akart maradni.

 

Szólj hozzá!

Címkék: kutya háziállatok cocker spániel lenyelte


A bejegyzés trackback címe:

https://napiallatsagok.blog.hu/api/trackback/id/tr921822168

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása