HTML

Idő & dátum

Friss topikok

...

2010.03.26. 14:57 Vicuska28

Emma Thompson malaccal érkezett a filmpremierre

 

Emma Thompson híres angol színésznő a Nanny McPhee és a nagy bumm világpremierjére valamelyik férfi ismerőse helyett egy malaccal érkezett. Férje, Greg Wise nélkül jelent meg Londonban, és látszólag jól érezte magát, miközben pórázon tartotta a malacot.

Az összezavarodott állat körbe-körbe szaladgált, de a színésznő hűségesen kitartott mellette. Az aranyos malackának van egy szerepe a filmben, és ezért jelent meg ő is a csapat többi tagjával együtt a premieren.

Míg Emma Thompson mosolyog a képeken, a malacon látszik, hogy nincs elragadtatva a kameráktól és a sikoltozó tömegtől. Rövid időn belül a színésznő átadta a pórázt asszisztensének, és csatlakozott az "emberi" színész csapathoz.  

Szólj hozzá!

Címkék: aranyos disznó híres


A bejegyzés trackback címe:

https://napiallatsagok.blog.hu/api/trackback/id/tr281870682

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása