HTML

Idő & dátum

Friss topikok

...

2010.04.04. 16:07 Vicuska28

Thaiföldön rendőrnek állt egy majom

 

Thaiföld déli részén, egy majom kapott helyet a rendőrség soraiban, hogy javítsa a rendőrség, és a közösség kapcsolatát. Az ötéves  Santisuk egyenruhát hord, és a járőrkocsi tetején utazik. Legfontosabb feladatai közé tartozik az, hogy Yala tartomány ellenőrzőpontján ügyeleteskedik, valamint kókuszdiót gyűjt a lakosságnak.

A majmot egy rendőr fogadta be, miután észrevette, hogy a keze elvan törve. Később megtanította neki, hogyan gyűjtsön kókuszdiót, és minden sikeresen elvégzett munkát egy üveg tejjel jutalmazott meg.

A rendőr elmondása szerint, a makákó minden nap a járőrökkel tart, és az a bizonyos ellenőrző pont, ahol a majom ügyeletes, egy "örömteli hely" más helyszínekhez viszonyítva. Valójában, amikor az emberek meglátják Santisuk-ot sokkal inkább hajlandóak együttműködni, és gyakran kiszállnak a kocsiból, hogy játszanak és fényképezkedjenek vele.

Santisuk nagyon népszerű a lakosság körében, és más rendőrségi állomásokon is gondolkodnak hasonló majmok beszerzésén.

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: érdekes majmok makákó


A bejegyzés trackback címe:

https://napiallatsagok.blog.hu/api/trackback/id/tr641894051

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása