HTML

Idő & dátum

Friss topikok

...

2010.04.18. 19:51 Vicuska28

Kameralopó polip

 

A búvárok gyakran részesülnek hihetetlen élményben, de ami az új-zélandi Victor Huanggal történt Wellington déli partjánál, miközben a víz alatti világot filmezte, jobban hasonlít egy jól rendezett rövidfilmre, mint valós eseményre.

Huang a víz alatt filmezett új digitális kamerájával, amikor hirtelen felbukkant előtte egy polip, amely mindaddig az algák között rejtőzött. Elindult felé, és egy rövid horror filmbe illő jelenet után, a polip elvette a búvártól a kamerát, és elkezdett vele menekülni.

A megrendült Huang megindult utána, és öt percig üldözte a hatalmas állatot, amely odébb úszott a kamerával együtt. Amikor végre utolérte, odadobta neki a szigonyt, amelyre a polip felcsavarodott, és így elengedte zsákmányát. Ezután adódott egy másik probléma, a polipnak megtetszett a szigonyon való hintázás, ezért Huang "elvitte egy körre".

Az érdekes barátkozás után, a búvár visszatért a szárazföldre, hogy összefoglalja a történteket.

- Úgy érzem, nem akart bántani. Őszintén hiszem, hogy meglátta a világoskék digitális kamerát, és azt gondolta "Uh! Ez kell nekem!" - mondta Victor Huang.

Szólj hozzá!

Címkék: vicces polip


A bejegyzés trackback címe:

https://napiallatsagok.blog.hu/api/trackback/id/tr651932358

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása