HTML

Idő & dátum

Friss topikok

...

2010.04.19. 15:44 Vicuska28

Svábbogár múzeum Texasban

 

Míg a legtöbb ember elborzad, amikor rágondol a svábbogarakra, egy amerikai állampolgár annyira szereti őket, hogy egész múzeumot épített nekik saját szülővárosában.

A texasi Michael Bohdan Plano városában megalapította a "Cockroach Hall of Fame" nevű múzeumot. Ő nagy rajongója ezeknek a bogaraknak, melyeket háziállatként tart otthonában, és amikor kimúlnak hozzáadja őket gyűjteményéhez.

Bohdan múzeumában a svábbogarak különböző öltözéket viselnek, ezért szinte mindenben lehet őket látni - napszemüvegtől a balett szoknyáig. A tulajdonos szerint az emberek jól reagálnak a múzeumban látottakra, ahova mintegy hatezren látogatnak el évente. 

- Érdekes, hogy amikor vicces dolgok készülnek svábbogarakkal, az emberek képesek elfelejteni ellenszenvüket, és hajlandóak valamit megtudni róluk - mondta Bohdan.

1 komment

Címkék: bogár svábbogár


A bejegyzés trackback címe:

https://napiallatsagok.blog.hu/api/trackback/id/tr281934557

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kishold 2010.04.20. 15:16:14

Nagyon kellemes a blogod olvasni!
Biztosan versenyeztetned kellene a www.blogverseny.info oldalon :)
Mila
süti beállítások módosítása