HTML

Idő & dátum

Friss topikok

...

2010.05.03. 13:13 Vicuska28

Az elefánt segített megtolni gondozója autóját

Lawrence Bates, a West Midland Safari Park őre éppen segítséget akart hívni, mert elromlott az autója, amikor egy Five nevű elefánt elhatározta, hogy segít neki megtolni a járművet.

A 18 éves afrikai elefánt az autó mögé állt, és elkezdte súlyos testével tolni, de előtte még lemosta.

Five beletolta az ormányát egy vödör vízbe, és lespriccelte az autót, hogy eltávolítsa róla a port. Majd elővett egy szivacsot, és letörölte a dzsip ablakait, mint egy igazi profi.

- A dzsip egy reggelre lerobbant, és a fiúk eljöttek megnézni, hogy ellenőrizzék az olajat, és hasonlók. Nem bírtuk beindítani, ezért elkezdtük tolni, mire nagy nehezen elindult. Ekkora már nagyon bepiszkolódott az autó, s ezért Five lemosta. Azonban a dzsip újból lerobbant, és Five ekkor döntötte el, hogy segíteni fog. Először is felemelte a motorháztetőt, és amikor az autó még mindig nem indult, hátrament, és megtolta. Még sosem láttam ehhez foghatót. Five, és gondozója igazi csapat. Ha ismét leáll az autó, Five tudni fogja mit kell tennie - mesélte  Bob Lawrence, a Wildlife igazgatója.

Ebben a szafari parkban három afrikai elefántot tartanak, melyek gyakran végeznek szokatlan tevékenységeket, mint a rajzolás vagy a futballozás.

Szólj hozzá!

Címkék: érdekes elefánt


A bejegyzés trackback címe:

https://napiallatsagok.blog.hu/api/trackback/id/tr801971050

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása