HTML

Idő & dátum

Friss topikok

...

2010.05.07. 22:20 Vicuska28

A leopárd, és az arany retriever legjobb barátok

Salati, a nőstény leopárd szokatlan férfit választott legjobb barátjául, mégpedig egy Tommy nevű arany retrievert. Ez a nem mindennapi pár egy ranchon barátkozott össze Pretoriában, Dél-Afrikában.

Salatit még babakorában mentették meg, és az állat-egészségügyi ellenőrzés után egy családhoz került, akik részt vesznek az elhagyott, és sérült állatok rehabilitációs programjában. A 23 éves Richard Brooker miután befogadta a tíz hónapos tarka macskát, gyakran sétáltatta Tommyval, a kutyájával együtt. Brooker minden reggel engedi a leopárdnak, és a retrievernek, hogy együtt játszadozzanak, valamint gyakran felrakja őket a kamionra, és elviszi őket a vadonba, hogy nagyobb területen bírjanak futkározni. Brooker szerint a kutya, és a macska elválaszthatatlanok.

- Ha az egyiket meglátod valahol, biztos, hogy a másik is ott van a közelben. Amikor Salatit kaptuk, nagyon kicsi volt még, és Tommy sokszor megzavarta, de most azonos méretűek, így Salati üldözi Tommyt. A kutyák nem szoktak hozzá, hogy ugyanakkora macskát zavarjanak, mint ők maguk. Tommynak kezdetben ez traumát okozott, de most már együtt futkároznak, és felfedezik a világot - mondta Booker.

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: érdekes barátok kutya arany retriever


A bejegyzés trackback címe:

https://napiallatsagok.blog.hu/api/trackback/id/tr901982804

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása