HTML

Idő & dátum

Friss topikok

...

2010.05.07. 21:02 Vicuska28

Tűzoltók hoztak le egy 120 kg-os medvét a fáról

A kaliforniai tűzoltók már megszokták, hogy macskákat kell leszedniük a magas fák ágairól, de a közelmúltban egy olyan hívást kaptak, ami meglepte őket, mert egy 120 kilós medvével kellett megbirkózniuk.

A bizarr mentésre a kaliforniai Oxnardban, a Santa Clara temetőben került sor, amikor a medve 9 méter magasan felmászott egy fára. Az ötletes tűzoltók benyugtatózták a medvét, és biztonságosan leengedték a földre.

A mentési akció előtt a medve az utcán sétálgatott, majd pár óra hosszára felmászott a fára. Amikor már látszott, hogy nem mer lejönni, készítettek egy tervet a megmentésére. A tűzoltók, és még néhány speciális csapat benyugtatózott mézet lőttek fel neki, majd az elkábult állatot egy emelő segítségével leengedték a fáról.

Később az állatorvosok is megvizsgálták a mackót, és amikor megbizonyosodtak arról, hogy minden rendben van, elengedték a Los Padres Nemzeti Erdőben.

 

Szólj hozzá!

Címkék: medve mentés


A bejegyzés trackback címe:

https://napiallatsagok.blog.hu/api/trackback/id/tr981982611

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása