HTML

Idő & dátum

Friss topikok

...

2010.05.27. 08:02 Vicuska28

Cigarettázó varjak

Tony és Judy Ellis, brit turisták a Maldív szigeteken cigarettával szórakozó varjakat fényképeztek le. Judy akkor vette észre a madarat, amikor az elrepült felette egy doboz cigarettával, majd leszállt egy tetőre.

"Úgy látszott, hogy cigarettát  osztogat a többi varjúnak. A madarak tökéletesen tartották a csőrükben a szálakat" meséli a pár. Később még több varjú repült oda, és mindegyik egy-egy cigarettát fogott a csőrében.

Judy elcsodálkozott azon, hogy a varjak helyesen, a filteres felét tartották a csőrükben. A többi turista elmesélte, hogy ezek a varjak hihetetlenül szemtelenek, például egy embertől ellopták a szendvicsét.

"Korábban is voltunk már a Maldív-szigeteken, de ez az első eset, hogy ilyen szokatlan dolgot láttam, és örülök, hogy sikerült lefotóznom, ez egy igazi kuriózum szánunkra" mondta Judy.

 

Szólj hozzá!

Címkék: madarak varjú szokatlan


A bejegyzés trackback címe:

https://napiallatsagok.blog.hu/api/trackback/id/tr482034734

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása