HTML

Idő & dátum

Friss topikok

...

2010.01.29. 21:22 Vicuska28

50 tűzoltó 2 helikopterrel mentett ki egy kutyát a folyóból

A Los Angeles-i tűzoltóságot kritikák érik, amiért 50 tűzoltót és egy helikopter vetettek be egy kutya megmentése során. A hatóságok szerint a tűzoltóság feleslegesen pazarolta az adófizetők pénzét, mert a mentés közbeni kockázatok minimálisak voltak, a 
  résztvevő mentőcsapatok pedig ügyeletesek, ami plusz költségébe kerül az államnak.

Steve Ruda tűzoltó kapitány azt állítja az akció során nem történt semmiféle extravagáns jelenet, de maga a mentés elég kockázatos volt. Szerencsére sikerült kihúzniuk a Vernon névre hallgató német juhászkutyát a megáradt folyóból. A több óráig tartó munkáért a tűzoltóság sok dicséretet kapott, de voltak akik kritikus szemmel néztek az adott helyzetre, szerintük a mentés során túl sok erőforrást használtak fel. A tűzoltó kapitány ezt cáfolja mert a tűzoltók a mentési helyszín közelében tartózkodtak, és ezért az akció nem járt többletkiadással.

Egy 50 éves tűzoltó a helikopterből lógott ki, hogy a kutyát felhúzza, miközben az ijedtében megharapta megmentője újját. A 25 éves tapasztalattal rendelkező Joe St. Georges elvesztette a körmét és eltört a hüvelykujja, de azt mondja, hogy nem haragszik a kutyára, mert az úgy reagált, mint ahogy a kutyák szoktak általában.

A megmentett kutyán nem volt nyakörv, sem pedig chip a bőre alatt ezért a rendőrség még nyomoz a tulajdonosa után.

 

Szólj hozzá!

Címkék: kutya állatmentés háziállatok


A bejegyzés trackback címe:

https://napiallatsagok.blog.hu/api/trackback/id/tr811713489

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása